Caroline

Mijn naam is Caroline Sosnak- van Tilburg. Met veel plezier ben ik werkzaam bij Praktijk SAS als deskundige in hooggevoeligheid, prikkelverwerking, overprikkeling en onderprikkeling, HSP en een sterke wil, coaching bij stress en angst. Daarnaast ben ik talentbegeleider meer- en hoogbegaafdheid in opleiding.

Nou ja werk? Op het moment dat je werk ook je passie is voelt het niet meer als werken, maar wordt het een missie. Deze missie is begonnen toen ik zelf moeder werd in 2014.  Nu spelen hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid een belangrijke rol in ons gezin.

In 2018 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Oosterhout: Prikkels in de Praktijk. Hier begeleid ik kinderen, ouders en volwassenen in hun zoektocht naar handvatten, balans en herkenning. Naast het werk in mijn eigen praktijk, ben ik nu ook werkzaam bij Praktijk SAS.

Dat ik kan spreken uit eigen ervaring helpt mij enorm en maakt mijn begeleiding persoonlijk en oprecht.

De woorden die mij het beste omschrijven als persoon zijn gevoelig met een sterke wil, oprecht, leergierig en een tikkeltje chaotisch.

Mijn werkwijze is heel praktisch, samen gaan we aan de slag.

Ik maak graag gebruik van materialen om situaties visueel te maken en geloof in een systemische aanpak.

Ook ontspanning en de balans tussen denken en voelen zijn onderdeel van mijn manier van werken.

Naast mijn werk als coach verzorg ik lezingen en workshops over hooggevoeligheid bij onder meer scholen, bedrijven en kinderdagverblijven.