Reviews

Ik kan na vandaag meer gericht naar het gedrag van de kinderen uit mijn plusklassen kijken, vanuit de positieve desintegratie theorie. Ik ben blij dat ik jouw materialen kan inzetten om kinderen inzicht te geven in wat hun richting geeft in hun leven en hoop dat ik door de materialen en inzichten een betere relatie kan opbouwen met hen. Je hebt de theorie heel duidelijk en beeldend uitgelegd met veel persoonlijke voorbeelden en je gaf ruimte voor de vragen en gesprekken die ontstonden. Hierdoor kon ik leren van anderen. Ik ben benieuwd naar wat het gaat teweegbrengen en zie uit naar het onderzoek en spel dat ik via jouw materiaal kan gaan doen.

Floor de Haas (plusklasdocent) Deelnemer Training Prikkelkansen


HEEL INTERESSANT. VERRASSENDE INVALSHOEKEN. COMPLEET. GOED GEPRESENTEERD. SOMS VOOR MIJ WAT SNEL. GENIAAL ONTWIKKELD. GOED VERZORGD. HEEL WAARDEVOL.

Ilja (coach energetisch werk/hooggevoelig en strong-willed) Deelnemer Training Prikkelkansen

Van tevoren wist ik niet goed wat ik precies kon verwachten. Maar wat heb je mij vandaag verrijkt. Ik vond het erg prettig dat je zowel praktijkvoorbeelden als visuele beelden gebruikte. Dit maakte de dag herkenbaar en praktisch toepasbaar. Ik was al dolgelukkig met het bericht van de winactie, maar ik ga nu naar huis met een rugzak vol ideeën en kennis. Dank je wel voor deze leerzame dag en ga vooral zo door met je enthousiasme!

Maartje Renne (leerkracht basisonderwijs)Deelnemer training Prikkelkansen/winnaar win-actie Facebook

“Een heerlijke dag met een kleine en prettige groep. Theorie vanuit een geheel in een rap tempo uitgelegd, maar dit zorgde ervoor dat ik “actief” bleef. Er was totaal geen ruimte voor verveling. Heerlijke om me nu verder te gaan verdiepen en het in de praktijk toe te gaan passen. Je hebt me op een energieke, sprankelende manier weten te inspireren en enthousiasmeren. Ik hoop ook een echt drakenmoeder te worden. 😉 Thanx voor een hele fijne dag.”

Nancy

Nancy Brekelmans (praktijk Nence en plusklasdocent) Deelnemer training Prikkelkansen

We hebben een hele fijne dagtraining mogen doen in onze praktijk geheel verzorgd door Saskia. Saskia staat boven de stof en dat maakt dat ze haar programma geheel kan aanpassen aan wat er nodig is en leeft binnen de groep. Ze is zeer creatief en weet theorie op een zeer praktische wijze te vertalen. Haar kennis en brede ervaring zijn zeer waardevol voor ons geweest.

Hanneke Reitsema van Praktijk Extralent