Info/contact

Je kunt de praktijk bereiken per e-mail op:

Info@praktijksas.com

Je kunt de praktijk bereiken per telefoon op:

06-41805206

Bezoekadres:

Laan van Brabant 22

Roosendaal

Postadres:

Laan van Brabant 32

4701 BK Roosendaal

AGB-code van de praktijk: 94064543

De praktijk bevindt zich in het centrum van Roosendaal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Roselaar busstation bevindt zich aan de overzijde van de praktijk. Er is tevens mogelijkheid tot gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw van Laan22. U kunt bij de slagboom aangeven dat u een afspraak bij Praktijk SAS heeft en dan wordt de slagboom geopend voor u.

Heb je een vraag of wil je je inschrijven voor een training? Vul dan alsjeblieft onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Registratienummer Saskia Claassens-Hopstaken100016725
Ledennummer 623682
LIO STW Saskia Claassens-Hopstaken

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

https://klachtenportaalzorg.nl/
Registratienummer 27581